mimihoglin

Grabbarna Heres

TRE VECKOR GAMLA 

Små grabbarna som växer på så bra ❤ Hej allihopa

Här rullar livet i full fart framåt, grabbarna är nu 3,5 vecka gamla men känns som dem varit här längre än så. Vi har börjat fått rutiner hemma och försöker skapa vårat sätt att få vardagen att funka på bästa vis. Fredrik har börjat lämna mig lite smått i nån timma här och där, så skönt för jag vill verkligen att det ska funka för mig själv hemma. Jag tror det gäller att våga vara ensam och att ha en plan i beredskap. Att man tänker på alla senarion och förbereder sig, precis som att när jag har tid att plocka undan på kvällen förbereder jag kaffe kannan tills på morgonen. Både jag och Fredrik älskar rutiner så känns som vi kommer få det att funka bra. 

Lite bilder från veckan

Snygg outfit innan Leopold spydde ner sin och fick bytas på.

Kenzo passar på när Lorentz matas.

SUPER DAD ❤
Min mamma var på besök och fick träffa grabbarna för första gången. 

Xoxo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mimihoglin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats