mimihoglin

Grabbarna Heres

EN VECKA GAMLA

Vilken vecka… Kärleken är så galet stor för dessa små varelser som kommit till jorden genom mig och Fredrik ❤ Tänkte skriva ett separat inlägg om förlossningen senare, men tänkte iallafall sammanfatta denna första vecka med våra underbara tvillingpojkar. 

Den 20e augusti kl 13.32 samt 14.13 kom dem – Lorentz och Leopold. 


Jag har sedan från början gått på specialist mödravården på BB Stockholm och är så glad att jag fick möjligtheten att föda dem där också. Ni som fött där vet hur extremt bra service dem har, och man känner sig så himla himla omhändertagen. 

Efter att ha varit inne sedan lördagen den 19/8 så var vi väldigt glada när vi fick åka hem torsdagen efter, Lorentz hade inte riktigt gått upp så mycket i vikt som dem ville så därför fick vi vara kvar lite länge. Men torsdagen åkte vi hem iallafall, så himla himla skönt! Dock åkte vi på återbesök på fredagen för att kolla vikten och gulsots värderna, tyvärr hade dem gått ner igen även fast Fredrik och jag kämpat med matningen var 3e timma med både koppning, flaska och amning. 
Vart då ner skickade ner till neonental avdelningen för att sätta in sonder, 4timmar senare fick vi iallafall åka hem igen med sondmatning och hemsjukvård. Var helt slut efter denna dag, var så ledsen när vi var på sjukhuset, även fast dem inte är sjuka grabbarna så vill man inte se slangar i deras näsor. Men nu känns det iallafall så himla bra att veta exakt vad dem får i sig. Och nu har båda verkligen greppat amningen så det ser ljust ut. 


Grabbarna har även andningslarm under natten. 


Imorgon är vårt första hemsjukvård, så vi får se hur mycket dem har gått upp då och hoppas på att vi får bli av med sonderna så fort som möjligt. 

Xoxo 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mimihoglin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats